Preporuči i zaradi - web stranice affiliate

Priključi se našem programu preporuke i zaradi 25% od svakog ugovorenog posla

Kreiramo funkcionalne web stranice za tvrtke i obrte s krajnjim ciljem razvoja klijentova poslovanja. Svaki naš projekt ima cilj – od rasta prodaje i broja upita, do razvoja branda. Preporučite naše usluge svojim klijentima i u slučaju ugovaranja posla isplaćujemo vam 25% provizije!

SME-First-Choice-Sohobits

SME First Choice
Poduzetnici biraju nas

Kreativnost Sohobits

Kreativnost i iskustvo
Od branda do weba, od ideje do realizacije

Izrada web trgovina web shopova

Kompetentnost
Mi smo marketingaši, developeri, financijaši...

Preporuči izradu web stranice

Kako funkcionira?

Vaš klijent treba web stranicu ili web shop, redizajn web stranice, održavanje ili optimizaciju? Preporučite nas, te nam e-mailom pošaljite informaciju s nazivom tvrtke koja bi nas trebala kontaktirati. U slučaju ugovaranja posla, a u roku od 24h od naplate istoga isplatiti ćemo vam proviziju od 25% od ukupnog iznosa fakture.

PROCES:  Prepoznaj potrebu klijenta  >>  Preporuči Sohobits  >>  Informiraj nas o preporuci  >>  Realizirajmo posao  >>  Nakon naplate primaš proviziju

Zašto?

Želimo vam pružiti mogućnost da naplatite svoje iskustvo i poslovne odnose, a u isto vrijeme i kvalitetnom preporukom pomognete svojim klijentima. Ovaj program preporuke idealan je za konzultante, te knjigovođe/računovođe.

Za svaku uspješno realiziranu preporuku isplaćujemo proviziju od 25% (1 radni dan nakon naplate dogovorenog posla). Bez ograničenja na iznos provizije i broj realiziranih preporuka.

Model preporuke

Koliko mogu zaraditi

Dva primjera za projekciju vaše provizije

Svom klijentu preporučite Sohobits.hr za izradu jednostavne web stranice čija svrha je prezentacija proizvoda/usluga tvrtke na internetu, uz mogućnost zaprimanja upita putem kontakt obrasca i optimizaciju za tražilice (priprema za top pozicioniranje na Google za pojmove koji su vezani uz proizvode/usluge klijenta).

Takva web stranica, s hostingom i domenom, uz klijentov sadržaj i fotografije, stajala bi oko 3.200 kn. Po ugovaranju posla i uplati vama bi bila plaćena provizija od 800kn. Ukoliko realizirate po jednu preporuku svaki mjesec, u godinu dana uspjeli biste zaraditi oko 9.600kn.

Klijentu preporučite Sohobits.hr – klijent nas kontaktira i dogovorimo posao izrade web stranice za tvrtku koja proizvodi metalnu galanteriju. Želi web stranicu na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku, uz katalošku prezentaciju proizvoda i mogućnost postavljanja upita putem kontakt obrasca, svi proizvodi moraju biti optimizirani za tražilice, te Sohobits treba napisati sadržaj za 30 proizvoda i općenitu prezentaciju tvrtke, uz fotografiranje navedenih proizvoda za web.

Takva web stranica stajala bi oko 7.800kn, a vama bi po uplati od strane klijenta, Sohobits platio proviziju u visini od 1.950kn. U slučaju da realizirate po jednu takvu preporuku svaki mjeseci, godišnje ste u mogućnosti zaraditi 23.400kn.

Koliko mogu zaraditi

Realizacijom jedne preporuke za prosječnu web stranicu vaša provizija iznosila bi 1.000kn.

Ulazak u program

Ulazak u program Preporuka ne košta vas ništa, te ne preuzimate nikakve obveze.

Plaćanje odmah

Vašu proviziju isplaćujemo odmah po primitku uplate od strane preporučenog klijenta.

Bez vremenskog ograničenja

Preporuka je preporuka - kad god se klijent odlučio na realizaciju zapamtiti ćemo tko ga je preporučio.

Neograničena provizija

Bez obzira koliko velik projekt bio i koliko klijenata preporučili, vi dobivate svojih 25%.

FAQ

Razvijamo web stranice za razne djelatnosti i razumijemo posebnosti svake. Želimo saznati zašto klijent treba web stranicu, kako bismo bili u mogućnosti kreirati odgovarajući web koji će i nadmašiti njegova očekivanja.  Npr. klijent iz Koprivnice bavi se građevinom – fasaderski radovi – i zapošljava 8 radnika, želi veći broj poslova s područja grada Zagreba i Rijeke. Korištenjem navedenih informacija u mogućnosti smo kreirati web stranicu koja će prezentirati asortiman njegovih usluga, područje na kojem posluje, te raznim SEO tehnikama pripremiti web stranicu tako da postane relevantna za Google za pojmove kao što su “fasader Zagreb”, “fasader Rijeka”, “obnova fasade zagreb” i sl.

Na sve upite odgovaramo odmah ili najkasnije u roku od 24 sata. Trudimo se biti jasni, precizni i konkretni. Nakon primitka svih potrebnih informacija, ovisno o traženim funkcionalnostima weba i pripremljenim materijala, sama izrada web stranice traje od 3 do 15 dana.

Za naše web stranice pružamo podršku i usluge održavanja – na klijentu je da izrazi svoje želje i potrebe, a mi vodimo računa o svemu ostalom.

Kreiramo marketinška rješenja i razvijamo brandove, pružamo usluge grafičkog dizajna (pripreme za tisak, izrada bannera, vizuala, postera, loga, te ostalih grafičkih elemenata), održavanja web stranica, online analitike (…) Program preporuke (provizije) mogu se ostvariti za realizirane preporuke za sve tipove usluga.

Želite li samostalno dogovoriti posao izrade web stranice (ili grafičkog dizajna), ali biste izradu iste prepustili drugoj tvrtki/outsourcali? Pošaljite nam upit, mi ćemo vam dostaviti ponudu, ukoliko vam odgovara, ne ulazimo u iznos za koju ćete ju vi ponuditi svom klijentu. Na web, naravno, potpisujemo vašu tvrtku.