update - podešavanje - učitavanje proizvoda - ostalo

održavanje web stranica i web shopova

Pružamo usluge održavanja WordPress web stranica i web shopova (trgovina) - od ažuriranja, rješavanja problema, učitavanja proizvoda u web shop, pa do savjetovanja.

održavanje WordPressa

+385 99 511 9753

Specijalizirani smo za razvoj i izradu web stranica za mala, srednja poduzeća, kao i za održavanje istih. Čak i ako niste naš klijent, a imate problem s webom, potrebna vam je pomoć ili dodatna usluga, slobodno nam se javite. Podrška 24/7 – nazovite +385 99 511 9753

Gdje smo
Pejačevićeva 31, Osijek

učinkovitost

Predstavite nam svoje zamisli i očekivanja, a mi ćemo vam bez previše oduzimanja vremena isporučiti i više od onoga što očekujete.

jednostavnost

S vaše strane potrebni su nam inputi o vašoj tvrtki, proizvodima i uslugama, a na osnovu navedenih podataka - mi kreiramo sadržaj.

neposrednost

Naša cilj je izrada web stranice koja će doprinijeti eksponencijalnom rastu vašeg poslovanja. I baš zbog toga - tu smo za vas i uz vas.

proces rješavanja problema.

Što i kako radimo

Javite nam se s problemom ili zadatkom koji treba riješiti, probajte ga opisati što detaljnije možete ili nam dostavite screenshotove istoga. 

Analizirati ćemo vaš upit i zadatak/problem, te ćemo vam se odmah povratno javiti s ponudom i rješenjem.

Ukoliko prihvatite ponudu i rješenje, krenuti ćemo u rješavanje problema – izvršenje postavljenog zadatka. Rješavanje je prioritetno i istom se pristupa odmah.

Nakon našeg posla na vama je da provjerite je li sve odrađeno kako ste zamislili. Trudimo se ispuniti vaša očekivanja.

Ukoliko imate potrebu, možemo ugovoriti redovno održavanje vašeg weba, kako biste u svakom trenutku na raspolaganju imali tvrtku koja vam može pomoći u otklanjanju problema, odnosno kako bi web bio pod nadzorom u svrhu sprječavanja nastanka poteškoća u radu.

sohobits.

Digitalne kreacije iz srca Slavonije

+385 99 511 9753

Pejačevićeva 31, Osijek