izrada web stranica.

Profesionalne web stranice

Izrada profesionalnih web stranica koje postižu željene rezultate i imaju pozitivan utjecaj na vašu prodaju. Javite nam se, a sve nakon toga je naša briga.
Nalazimo se u Osijeku - Pejačevićeva 31

učinkovitost

Predstavite nam svoje zamisli i očekivanja, a mi ćemo vam bez previše oduzimanja vremena isporučiti i više od onoga što očekujete.

jednostavnost

S vaše strane potrebni su nam inputi o vašoj tvrtki, proizvodima i uslugama, a na osnovu navedenih podataka - mi kreiramo sadržaj.

neposrednost

Naša cilj je izrada web stranice koja će doprinijeti eksponencijalnom rastu vašeg poslovanja. I baš zbog toga - tu smo za vas i uz vas.

tijek projekta.

Što i kako radimo

Naš cilj je u potpunosti razumijeti vaše potrebe, vaš posao i djelatnost, te tržište na kojem poslujete, kako bismo izradili web stranicu koja je u potpunosti prilagođena potencijalnim kupcima/ciljanoj skupini, a sve s ciljem ostvarenja što kvalitetnije interakcije između kupaca i vaše tvrtke. Poslujemo s tvrtkama iz svih sektora, uključujući B2B i B2C tvrtke, proizvodne, uslužne, građevinske i dr. tvrtke.

Prikupljene informacije o vašem poslovanju konvertiramo u niz aktivnosti koje za cilj imaju direktno ili indirektno ostvarenje poslovnih ciljeva vaše tvrtke. Na temelju vaših poslovnih ciljeva (rast prodaje/prihoda, branding, visibility) kreiramo plan, strukturu i sadržaj web stranice prije njene izrade.

Prikupljene podatke, analize i ciljeve oblikujemo u vizualno privlačne sadržaje s ciljem zadovoljenja korisničkog iskustva. Ponosni smo na svaki isporučeni web, a sigurni smo da ćete biti i vi.

Tijekom faze implementacije sadržaj i dizajn konvertiramo u funkcionalnu web stranicu koja je spremna za puštanje u pogon. Implementacija obično uključuje razne usluge, od dizajna i web developmenta do SEO optimizacije (za tražilice).  Trudimo se postati vam više od partnera za izradu web stranice. Djelujemo kao da smo dio vašeg marketing / prodajnog odjela, kako bismo stvorili učinkovitu web stranicu fokusiranu na ostvarenje postavljenih ciljeva i rast i razvoj poslovanja.

I na kraju, ali ne i najmanje bitno, naš zadatak je praćenje i analiza performansi web stranice. Kao vodeća digitalna agencija pratimo vas u poslovanju kako bismo pravovremeno identificirali prilike za unaprijeđenje web stranice i vašeg poslovanja, a u svrhu maksimizacije poslovnih rezultata.

sohobits.

Digitalne kreacije iz srca Slavonije

Pejačevićeva 31, Osijek

Tel: +385 99 511 97 53

E-mail: info@sohobits.hr

3 koraka do web stranice koja će vam donijeti rezultate

Izrada web stranice kompleksan je zadatak koji se ne sastoji samo od vizualnog dojma - puno važniji elementi procesa izrade web stranica, među ostalim, su struktura web stranice, "čistoća" koda, te optimizacija web stranice za tražilice (npr. Google). Čak i "najljepša" web stranica bez prethodno navedenih elemenata donijeti će vam vrlo malo dodane vrijednosti, a moguće da je i ne bude. Izrada web stranica u našem aranžmanu obuhvaća i kvalitetan dizajn, prilagođen iskustvu korisnika, tako da potakne prodaju ili ispunjenje ostalih postavljenih ciljeva, te optimizaciju weba za tražilice i razne uređaje (responzivnost). Izrada web stranice koja je sadržajno i strukturno optimizirana za Google, za ključne riječi relevantne za vaše proizvode i usluge, znači da postoji vrlo velika mogućnost da se rangirate na prva mjesta Google pretraživanja, bez dodatnog plaćanja.

1

zakaži telefonski poziv

Ako vas zanima izrada web stranica ili redizajn postojeće web stranice, a želite da ista bude i visoko rangirana na Google-u, vrijeme je da porazgovarate s nama.

2

ciljevi i struktura web stranice

Tijekom razgovora o izradi web stranica molimo vas da nam kažete koje ciljeve web stranica treba ostvariti. Navedeni ciljevi voditi će nas u kreiranju web stranice koja će vam pomoći da ostvarite željene rezultate

3

rezultati

Kvalitetna web stranica, uz provedenu SEO optimizaciju, donijeti će vam jasno vidljive rezultate, i to u vidu rasta broja leadova (upita), što posljedično vodi do rasta prodaje i prihoda.