izrada web stranica.

Više od digitalne agencije

Izrada web stranica koje postižu željene rezultate i imaju pozitivan utjecaj na vašu prodaju. Javite nam se, a sve nakon toga je naša briga.

web stranice za tvrtke i obrte

Specijalizirani smo za razvoj i izradu web stranica za mala, srednja poduzeća, poduzetnike početnike i druge organizacije – razvijamo web stranice i web trgovine za širok spektar djelatnosti. Poslujemo sa tvrtkama i obrtima iz cijele Hrvatske.

učinkovitost

Predstavite nam svoje zamisli i očekivanja, a mi ćemo vam bez previše oduzimanja vremena isporučiti i više od onoga što očekujete.

jednostavnost

S vaše strane potrebni su nam inputi o vašoj tvrtki, proizvodima i uslugama, a na osnovu navedenih podataka - mi kreiramo sadržaj.

neposrednost

Naša cilj je izrada web stranice koja će doprinijeti eksponencijalnom rastu vašeg poslovanja. I baš zbog toga - tu smo za vas i uz vas.

što smo napravili za proizvodnu tvrtku.

Glavni fokus kod izrade web stranica bio je na prezentaciji asortimana proizvoda, te kvalitetnoj optimizaciji za tražilice, kako bi se povećao broj online leadova (upita), odnosno zauzela jača tržišna pozicija. 

Nazovi za besplatno savjetovanje

+385 99 511 97 53

tijek projekta.

Što i kako radimo

Naš cilj je u potpunosti razumijeti vaše potrebe, vaš posao i djelatnost, te tržište na kojem poslujete, kako bismo izradili web stranicu koja je u potpunosti prilagođena potencijalnim kupcima/ciljanoj skupini, a sve s ciljem ostvarenja što kvalitetnije interakcije između kupaca i vaše tvrtke. Poslujemo s tvrtkama iz svih sektora, uključujući B2B i B2C tvrtke, proizvodne, uslužne, građevinske i dr. tvrtke.

Prikupljene informacije o vašem poslovanju konvertiramo u niz aktivnosti koje za cilj imaju direktno ili indirektno ostvarenje poslovnih ciljeva vaše tvrtke. Na temelju vaših poslovnih ciljeva (rast prodaje/prihoda, branding, visibility) kreiramo plan, strukturu i sadržaj web stranice prije njene izrade.

Prikupljene podatke, analize i ciljeve oblikujemo u vizualno privlačne sadržaje s ciljem zadovoljenja korisničkog iskustva. Ponosni smo na svaki isporučeni web, a sigurni smo da ćete biti i vi.

Tijekom faze implementacije sadržaj i dizajn konvertiramo u funkcionalnu web stranicu koja je spremna za puštanje u pogon. Implementacija obično uključuje razne usluge, od dizajna i web developmenta do SEO optimizacije (za tražilice).  Trudimo se postati vam više od partnera za izradu web stranice. Djelujemo kao da smo dio vašeg marketing / prodajnog odjela, kako bismo stvorili učinkovitu web stranicu fokusiranu na ostvarenje postavljenih ciljeva i rast i razvoj poslovanja.

I na kraju, ali ne i najmanje bitno, naš zadatak je praćenje i analiza performansi web stranice. Kao vodeća digitalna agencija pratimo vas u poslovanju kako bismo pravovremeno identificirali prilike za unaprijeđenje web stranice i vašeg poslovanja, a u svrhu maksimizacije poslovnih rezultata.

sohobits.

Digitalne kreacije iz srca Slavonije

Tel: +385 99 511 97 53

E-mail: info@sohobits.hr

3 koraka do web stranice koja će vam donijeti rezultate

Izrada web stranice kompleksan je zadatak koji se ne sastoji samo od vizualnog dojma - puno važniji elementi procesa izrade web stranica, među ostalim, su struktura web stranice, "čistoća" koda, te optimizacija web stranice za tražilice (npr. Google). Čak i "najljepša" web stranica bez prethodno navedenih elemenata donijeti će vam vrlo malo dodane vrijednosti, a moguće da je i ne bude. Izrada web stranica u našem aranžmanu obuhvaća i kvalitetan dizajn, prilagođen iskustvu korisnika, tako da potakne prodaju ili ispunjenje ostalih postavljenih ciljeva, te optimizaciju weba za tražilice i razne uređaje (responzivnost). Izrada web stranice koja je sadržajno i strukturno optimizirana za Google, za ključne riječi relevantne za vaše proizvode i usluge, znači da postoji vrlo velika mogućnost da se rangirate na prva mjesta Google pretraživanja, bez dodatnog plaćanja.

1

zakaži telefonski poziv

Ako vas zanima izrada web stranica ili redizajn postojeće web stranice, a želite da ista bude i visoko rangirana na Google-u, vrijeme je da porazgovarate s nama.

2

ciljevi i struktura web stranice

Tijekom razgovora o izradi web stranica molimo vas da nam kažete koje ciljeve web stranica treba ostvariti. Navedeni ciljevi voditi će nas u kreiranju web stranice koja će vam pomoći da ostvarite željene rezultate

3

rezultati

Kvalitetna web stranica, uz provedenu SEO optimizaciju, donijeti će vam jasno vidljive rezultate, i to u vidu rasta broja leadova (upita), što posljedično vodi do rasta prodaje i prihoda.