sohobits.

Više od digitalne agencije

Kreiramo web stranice koje postižu željene rezultate i imaju pozitivan utjecaj na vašu prodaju. Javite nam se, a sve nakon toga je naša briga.

izrada web stranica i trgovina

Specijalizirani smo za razvoj i izradu web stranica za mala, srednja poduzeća, poduzetnike početnike i druge organizacije – razvijamo web stranice, trgovine, napredne sustave i multimedijalna rješenja  za širok spektar djelatnosti. Poslujemo sa tvrtkama i obrtima iz cijele Hrvatske.

web stranice

Profesionalna izrada web stranica za tvrtke i obrte, fokusirana na postizanje poslovnih efekata u vidu širenja tržišnog udjela, rasta prodaje i stvaranja branda

web trgovine

Razvijamo moderne web shopove / web trgovine, u suradnji s vama kao trgovcem, s ciljem maksimizacije korisničkog iskustva i prodaje

seo i podrška

Optimizacija web stranice za tražilice temelj je svake učinkovite i uspješne strategije za nastup na digitalnom tržištu

tijek projekta

Što i kako radimo

Naš cilj je u potpunosti razumijeti vaše potrebe, vaš posao i djelatnost, te tržište na kojem poslujete, kako bismo web stranicu u potpunosti prilagodili potencijalnim kupcima/ciljanoj skupini, a sve s ciljem ostvarenja što kvalitetnije interakcije između kupaca i vaše tvrtke. Poslujemo s tvrtkama iz svih sektora, uključujući B2B i B2C tvrtke, proizvodne, uslužne, građevinske i dr. tvrtke.

Prikupljene informacije o vašem poslovanju konvertiramo u niz aktivnosti koje za cilj imaju direktno ili indirektno ostvarenje poslovnih ciljeva vaše tvrtke. Na temelju vaših poslovnih ciljeva (rast prodaje/prihoda, branding, visibility) kreiramo plan, strukturu i sadržaj web stranice.

Prikupljene podatke, analize i ciljeve oblikujemo u vizualno privlačne sadržaje s ciljem zadovoljenja korisničkog iskustva. Ponosni smo na svaki isporučeni web, a sigurni smo da ćete biti i vi.

Tijekom faze implementacije sadržaj i dizajn konvertiramo u funkcionalnu web stranicu koja je spremna za puštanje u pogon. Implementacija obično uključuje razne usluge, od dizajna i web developmenta do SEO optimizacije (za tražilice).  Trudimo se postati vam više od partnera za razvoj web stranice. Djelujemo kao da smo dio vašeg marketing / prodajnog odjela, kako bismo stvorili učinkovitu web stranicu fokusiranu na ostvarenje postavljenih ciljeva i rast i razvoj poslovanja.

I na kraju, ali ne i najmanje bitno, naš zadatak je praćenje i analiza performansi web stranice. Kao vodeća digitalna agencija pratimo vas u poslovanju kako bismo pravovremeno identificirali prilike za unaprijeđenje web stranice i vašeg poslovanja, a u svrhu maksimizacije poslovnih rezultata.

SOHOBITS

Digitalne kreacije iz srca Slavonije

Tel: +385 99 511 97 53