izrada web stranica.

Valpovo

Kreiramo web stranice koje postižu željene rezultate i imaju pozitivan utjecaj na vašu prodaju. Fokusiramo se na izradu web stranica i trgovina za male i srednje tvrtke i obrte različitih djelatnosti. Poslujemo sa tvrtkama iz Valpova i ostatka Hrvatske.

učinkovitost

Predstavite nam svoje zamisli i očekivanja, a mi ćemo vam bez previše oduzimanja vremena isporučiti i više od onoga što očekujete.

jednostavnost

S vaše strane potrebni su nam inputi o vašoj tvrtki, proizvodima i uslugama, a na osnovu navedenih podataka - mi kreiramo sadržaj.

neposrednost

Naša cilj je razvoj web stranice koja će doprinijeti eksponencijalnom rastu vašeg poslovanja. I baš zbog toga - tu smo za vas i uz vas.

tijek projekta.

Što i kako radimo

Naš cilj je u potpunosti razumijeti vaše potrebe, vaš posao i djelatnost, te tržište na kojem poslujete, kako bismo web stranicu u potpunosti prilagodili potencijalnim kupcima/ciljanoj skupini, a sve s ciljem ostvarenja što kvalitetnije interakcije između kupaca i vaše tvrtke. Poslujemo s tvrtkama iz svih sektora, uključujući B2B i B2C tvrtke, proizvodne, uslužne, građevinske i dr. tvrtke.

Prikupljene informacije o vašem poslovanju konvertiramo u niz aktivnosti koje za cilj imaju direktno ili indirektno ostvarenje poslovnih ciljeva vaše tvrtke. Na temelju vaših poslovnih ciljeva (rast prodaje/prihoda, branding, visibility) kreiramo plan, strukturu i sadržaj web stranice.

Prikupljene podatke, analize i ciljeve oblikujemo u vizualno privlačne sadržaje s ciljem zadovoljenja korisničkog iskustva. Ponosni smo na svaki isporučeni web, a sigurni smo da ćete biti i vi.

Tijekom faze implementacije sadržaj i dizajn konvertiramo u funkcionalnu web stranicu koja je spremna za puštanje u pogon. Implementacija obično uključuje razne usluge, od dizajna i web developmenta do SEO optimizacije (za tražilice).  Trudimo se postati vam više od partnera za razvoj web stranice. Djelujemo kao da smo dio vašeg marketing / prodajnog odjela, kako bismo stvorili učinkovitu web stranicu fokusiranu na ostvarenje postavljenih ciljeva i rast i razvoj poslovanja.

I na kraju, ali ne i najmanje bitno, naš zadatak je praćenje i analiza performansi web stranice. Kao vodeća digitalna agencija pratimo vas u poslovanju kako bismo pravovremeno identificirali prilike za unaprijeđenje web stranice i vašeg poslovanja, a u svrhu maksimizacije poslovnih rezultata.

sohobits.

Digitalne kreacije iz srca Slavonije

Tel: +385 99 511 97 53

E-mail: info@sohobits.hr

što smo napravili za proizvodnu tvrtku.

Glavni fokus kod izrade web stranice bio je na prezentaciji asortimana proizvoda, te kvalitetnoj optimizaciji za tražilice, kako bi se povećao broj online leadova, odnosno zauzela jača tržišna pozicija.

Nazovi za besplatno savjetovanje

+385 99 511 97 53