SME-First-Choice-Sohobits

SME First Choice
Poduzetnici biraju nas

Kreativnost Sohobits

Kreativnost i iskustvo
Od branda do weba, od ideje do realizacije

Izrada web trgovina web shopova

Kompetentnost
Mi smo marketingaši, developeri, financijaši...

Izrada web stranica Našice

Izrada web stranica i trgovina

Specijalizirani smo za razvoj i izradu web stranica za mala, srednja poduzeća, poduzetnike početnike i druge organizacije – razvijamo web stranice, trgovine, napredne sustave i multimedijalna rješenja  za širok spektar djelatnosti. Poslujemo sa tvrtkama i obrtima iz Našica i ostatka Hrvatske.

Web stranice

Profesionalna izrada web stranica za tvrtke i obrte, fokusirana na postizanje poslovnih efekata u vidu širenja tržišnog udjela, rasta prodaje i stvaranja branda

Web trgovine

Razvijamo moderne web shopove / web trgovine, u suradnji s vama kao trgovcem, s ciljem maksimizacije korisničkog iskustva i prodaje

SEO i podrška

Optimizacija web stranice za tražilice temelj je svake učinkovite i uspješne strategije za nastup na digitalnom tržištu

Kreirali smo web stranicu proizvodne tvrtke

Glavni fokus kod izrade web stranice bio je na prezentaciji asortimana proizvoda, te kvalitetnoj optimizaciji za tražilice, kako bi se povećao broj online leadova, odnosno zauzela jača tržišna pozicija.

  • Ostvaren pozitivan utjecaj na rezultate poslovanja
  • Rast tržišnog udjela
  • 90% prometa ostvaruje se organski
  • Web stranica generira značajan broj prodajnih leadova
  • CTR 20%

Nazovi za besplatno savjetovanje

+385 99 511 97 53

Tijek projekta

Što i kako radimo

Naš cilj je u potpunosti razumijeti vaše potrebe, vaš posao i djelatnost, te tržište na kojem poslujete, kako bismo web stranicu u potpunosti prilagodili potencijalnim kupcima/ciljanoj skupini, a sve s ciljem ostvarenja što kvalitetnije interakcije između kupaca i vaše tvrtke. Poslujemo s tvrtkama iz svih sektora, uključujući B2B i B2C tvrtke, proizvodne, uslužne, građevinske i dr. tvrtke.

Prikupljene informacije o vašem poslovanju konvertiramo u niz aktivnosti koje za cilj imaju direktno ili indirektno ostvarenje poslovnih ciljeva vaše tvrtke. Na temelju vaših poslovnih ciljeva (rast prodaje/prihoda, branding, visibility) kreiramo plan, strukturu i sadržaj web stranice.

Prikupljene podatke, analize i ciljeve oblikujemo u vizualno privlačne sadržaje s ciljem zadovoljenja korisničkog iskustva. Ponosni smo na svaki isporučeni web, a sigurni smo da ćete biti i vi.

Tijekom faze implementacije sadržaj i dizajn konvertiramo u funkcionalnu web stranicu koja je spremna za puštanje u pogon. Implementacija obično uključuje razne usluge, od dizajna i web developmenta do SEO optimizacije (za tražilice).  Trudimo se postati vam više od partnera za razvoj web stranice. Djelujemo kao da smo dio vašeg marketing / prodajnog odjela, kako bismo stvorili učinkovitu web stranicu fokusiranu na ostvarenje postavljenih ciljeva i rast i razvoj poslovanja.

I na kraju, ali ne i najmanje bitno, naš zadatak je praćenje i analiza performansi web stranice. Kao vodeća digitalna agencija pratimo vas u poslovanju kako bismo pravovremeno identificirali prilike za unaprijeđenje web stranice i vašeg poslovanja, a u svrhu maksimizacije poslovnih rezultata.

SOHOBITS

Digitalne kreacije iz srca Slavonije

Tel: +385 99 511 97 53

WEB DEVELOPMENT

MARKETING

BRANDING

ANALITIKA I PLANIRANJE