Digital Smile Design

Digital Smile Design je suvremeni postupak planiranja dentalne rehabilitacije koji doktoru omogućuje detaljno planiranje, a pacijentu realan uvid u njegov budući idealan osmijeh. Digital Smile Design je dio digitalne estetske stomatologije koja je nit vodilja naše poliklinike.

Digital Smile Academy

Digital Smile Academy, vodeću kliniku za implantologiju i protetiku u Hrvatskoj, utemeljio je doktor Marko Vukić. Njegova vizija kreiranja novog koncepta u stomatologiji, gdje kontinuirana profesionalna edukacija susreće najviše standarde tretmana, proizašla je iz 25 godina iskustva u privatnoj praksi i više od 60 000 pacijenata doktora Vukića i njegovog tima, koji s njim dijeli viziju.

Što je Digital Smile Design?

Digital Smile Design omogućuje nam da znamo rezultat prije početka bilo kakvog zahvata. Budući da nam Digital Smile Design omogućuje da znamo rezultat prije početka zahvata, možemo ga komunicirati i individualizirati zajedno s pacijentom. Omogućuje nam da postižemo puno jednostavnije i kontroliranije rezultate što donosi zadovoljstvo pacijentu, ali i nama samima.

Prednosti i karakteristike Digital Smile Designa

Icon Image

Digital Smile Design temelj je savršenog osmijeha kojeg želimo za naše pacijente i koji nam omogućuje da znamo rezultat prije početka bilo kakvih zahvata.

Icon Image

Riječ je o digitalnom dizajnu osmjeha prema kojem se izrađuje provizorni prikaz novog osmijeha u pacijentovim ustima.

Budući da nam DSD omogućuje detaljno planiranje i sam rezultat prije početka zahvata, možemo ga komunicirati i individualizirati zajedno s pacijentom koji dobiva realni uvid u ono što se želi postići.

Pomoću DSD-a postižemo možemo jednostavnije i kontroliranije rezultate na zadovoljstvo pacijenta, ali i nas samih.

Digital Smile Design Plan

Digital Smile Design je plan kako nečiji osmijeh treba izgledati po parametrima estetike osmijeha u digitalnom formatu, a omogućuje bolju komunikaciju doktor – tehničar – pacijent.

korak
Fotografiranje i video protokol

  • Foto i video protokol podrazumijeva intraoralne fotografije pacijenta koje se rade u profesionalnom foto studiju u sklopu poliklinike. Uzimaju se fotografije usne šupljine koje nam kasnije koriste za detaljan plan terapije, planiranje i dizajn novog osmijega.
3.
korak
korak
Digitalni otisak

  • Intraoralnim skenerom uzimamo digitalni otisak čeljusti te registriramo zagriz i kretnje. Ova metoda uzimanja otiska, u usporedbi s klasičnim uzimanjem otiska, je puno ugodnija i brža za pacijenta.
2.
korak
korak
DSD Plan

  • Nakon uzimanja fotografija i digitalnog otiska, slijedi digitalno dizajniranje vašeg osmijeha. Pomoću specijaliziranog programa naši dizajneri kreiraju jedinstven osmijeh za svakog pacijenta.
1.
korak

Klinički slučajevi

Pokreni video

Iskustva pacijenata

Pacijenti o nama

Često postavljana pitanja

Savršeni osmijesi u našoj klinici temelje se na Digital Smile Designu, stoga se on koristi i za postupak izbjeljivanja zubi.

 

Digital Smile Design apsolutno daje predvidljiv rezultat. Taj rezultat znamo prije početka bilo kojeg zahvata. Budući da nam Digital Smile Design omogućuje da znamo rezultat prije početka zahvata, možemo ga komunicirati i individualizirati zajedno s pacijentom.

 
 
 

Brojne su prednosti Digital Smile Designa. Prije svega, znamo rezultat prije početka samog rada, a taj rezultat prije početka bilo kojeg zahvata možemo prikazati pacijentu. Nadalje, Digital Smile Design unaprjeđuje točnost rezultata, kontroliranost istih te poboljšava komunikaciju u stomatološkom timu i s pacijentom.

 
 
 
 

Kontaktirajte nas

Radno vrijeme ordinacije

Ponedjeljak – petak od 08:00 do 21:00
Subota od 08:00 do 12:00

Telefon
+385 1 5571 400

WhatsApp / Viber
+385 92 376 6679

E-mail
[email protected]

O nama

Tvrtka

Digital smile d.o.o.
Adresa: Dobriše Cesarića 47, 10090 Zagreb
OIB: 78764482188
MB: 4767942
MBS: 081113666
IBAN: HR3724840081135046153, Raiffeisenbank Austria d.d.
Direktor: Marko Vukić

Što radimo?

Zubni implantati

Cirkonske zubne krunice

Porculanske zubne krunice

Ljuskice

Digital Smile Design

2020. Digital Smile Academy.    Izjava o privatnosti   Uvjeti korištenja    Kontakt